tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lelupäivä

Lelupäivä on jokapäivä. :) Varmasti tuttua jokaisesta lapsiperheestä huokailla toisinaan mistä näitä oikein riittää. Meillä suurin lelukeskittymä on alakerran olohuoneessa, koska makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa ja siellä leluja on määrällisesti vähän, Pakostakin lelut valtaavat alaa siellä missä oleskelemme eniten. Olen aikaisemmin esitellyt joitain omasta lapsuudestani äitini säästämiä leluja. Kummatkin tytöt leikkivät edelleen vanhoilla leluilla, jotka ovat hyvin kestäneet ja säästän mahdollisesti tulevaa jatkotarvetta varten edelleen.
Lapsuuden kirjamme ovat olleet erittäin hyvä päätös äidiltäni säästää, tänäkin aamuna luimme Pupu Tupunaa, saatu lahjaksi vuonna 1984 :)

Säilytysratkaisuna meillä on Ikean trofast runkoja eri kokoisilla koreilla. Ei välttämättä kaunein ratkaisu mutta käytännössä toimii hyvin, kun leluja saa jaettua omiin osioisinsa ja otettua mukaan leikkeihin laatikko kerrallaan. No, yleensä kyllä lattia täytyy sekavasta määrästä kaikkia mahdollisia leluja, pelejä sekä kirjoja :)

 Pikku tyttö hakee konttausasentoa mutta eteenpäin mennään vielä napa kiinni lattiassa ja käsillä vetämällä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti