tiistai 6. maaliskuuta 2012

Irtiottoja

Toissa viikonloppuna kaipasin hieman omaa aikaa ja suuntasin itsekseni polskimaan Flamingon kylpylään. Hiihtolomaviikon ollessa käynnissä pelkäsin ryysistä mutta tilaa oli onneksi ihan hyvin sen aikaa, kun altaissa viihdyin.
Samalla reissulla bongasin Naurusaaren leikkiympäristön lapsille ja sinne suuntasimme esikoisen kanssa seuraavana päivänä. Tilaa riitti myös tuolloin hyvin ja itse pidin siitä, että toiminnot olivat pitkälti lattiapinnassa, jolloin voin helposti ottaa vauvankin mukaan ja silti pystyn liikkumaan vilkkaamman tapauksen kanssa. Naurusaaresta löytyi myös pieni kahvio, josta sai juotavaa, kahvia ja pieniä herkkuja. Leikkiympäristön yhteydessä on wc tilat, joista löytyi vauvalle hoitopiste. Tavarat saa turvaan lukittuun lokeroon.
Itse pidän tuosta Flamingon sijainnista, koska sinne on helppo ajaa, kunhan välttelee ruuhka-aikoja ja aina löytyy vapaata parkkitilaa ilmaiseksi. Meiltä hurauttaa paikalle reilussa 30 minuutissa.

Tässä hieman kuvia reissustamme. Kuvat ovat tarkoituksella seulottu niin, ettei niissä näy muita lapsia, siksi ne näyttävät hieman tyhjiltä. :)



Piirrustuskilpailuun taiteilua
Meidän tytön suosikkijutut taisivat olla piirtäminen ja liukumäki. Myöskin yleinen juoksentelu ja ihmisten tarkkailu ovat mieluista puuhaa, aina ei tarvita sen ihmeellisempää. :) Mehukatin vierailusta kerrottiin isälle innoissaan kotona. :) Naurusaaren kotisivut http://www.naurusaari.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti