sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Erilainen viikko tiedossa

Tytöt alkavat olemaan jo terveitä ja kunnossa, onneksi kuume meni nopeasti ohi ja pääsemme viettämään mukavaa ensi viikkoa.

Viikko on melkoisen tapahtumarikas. Aloitan työt lastenvaateliikkeessä, en tosin kokoaikaisesti vaan teen joitain tunteja viikossa. Tyttöjä hoitaa töiden aikana mies tai isovanhemmat. Itse olen innoissani, koska olen halunnutkin tälläistä mahdollisuutta ja nyt se toteutui. :)
Heti ensimmäisten työtuntien jälkeen suuntaamme Tukholmaan risteillen. Mukaan matkaan tulee tyttöjen lisäksi äitini ja siskoni omien lapsiensa kanssa. Isommat serkut pääsevät siis taas kikattamaan yhdessä. Heillä loksahtaa aina yhteen ja tulevat ihanasti toimeen keskenään, ikäeroakaan ei tosin ole kuin 3 kk.

Tiistaina jalkaudumme Tukholmaan mutta mitään tarkkaa suunnitelmaa päivälle emme ole tehneet. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan. Meidän barbapapa fani tosin varmasti vierailisi mielellään Åhlensin Barbapapa-osastolla. Lisäksi Drottninggatanilla sijaitsevassa Amandas-liikkeessä on Barbapapa aihe esillä.




Mukana meillä on kahdet tuplarattaat ja lasten kanssa tavaraa siirtyy aina muutenkin mukana reilummin. Sää lupaa tällähetkellä noin +9 astetta ja mahdollisesti pientä sadetta, joten ajattelin varata ulkovaatteiksi välikausivaatetuksen mukaan.





Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti