lauantai 11. elokuuta 2012

Uikkarit, vk-vaatteet vai mitä?

Moni tuntuu painivan saman ongelman kanssa, mitä laittaa lapsille päälle ulos nyt kun ilma muuttui etenkin aamulla koleaksi. Itse laitoin välikausivaatetta päälle mikä osottautui ihan hyväksi, kunnes aurinko alkoi paistamaan. Ehkäpä verkkapuvut olisivat olleet se paras valinta tänään. Huomenna sitten taas koitetaan miettiä paljonko on asteita ja mihin suuntaan ilma kehkeytyy, ettei lapsia palelisi eivätkä paahtuisi liian paksussa vaatekerroksessa.

Kävimme tyttöjen kanssa muutaman talon päässä järjestetyssä pihakirppiksessä. Ilmeisesti asunnon kaksi kouluikäistä lasta olivat touhunneet paljon järjestääkseen tuon tapahtuman, poika oli jakanut mainokset postiluukkuihin ja pihalla oli myös mehutarjoilu. Hyvä, kun keksivät tuollaista ja jaksavat touhuta :) Muutama aarre tarttui mukaan, pitihän toisten yritystä tukea, sillä paikalla oli käynyt harmillisen vähän ihmisiä.





Kävelimme myös läheiselle leikkikentälle, jonka vierestä löytyy aukea, missä frisbee golf korit. Paikkakunnalta löytyy myös kunnon ylläpidetty frisbee golf rata mutta nämä korit ovat kiva lisä, jos haluaa vähän käydä heittelemässä.


Myös uusi juoksusuora ja jalkapallokenttä sijaitsevat ihan asuntomme lähistöllä. Isompi kävikin suoraa juoksemassa, koitin tytöille järjestää juoksu vs. konttauskisaa mutta pienempää kiinnosti enemmän vieressä pituushyppyä treenanneen nuoren jalkapallo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti